rólam

Ki is az a “willemi”?

bemutatkozás

egy lány a monitor mögött

Sokan, hozzám hasonlóan, elindulnak egy úton, ami végül nem vezet sehová, de legalábbis nem okoz örömet. Én szerencsés vagyok, mert letudtam térni, és eljutottam oda, ami számomra több, mint munka – szenvedély!

Czinka Bernadett vagyok, eredendően tanár, de sokáig voltam irodavezető, majd még tovább gyesen lévő anyuka. Most pedig itt vagyok, a monitor mögött, és weboldalakat készítek. Handmade.

Mikor egy rövidebb – hosszabb folyamat után a teljesen üres vászonra felkerül a “műalkotás”, az csodálatos érzés! Főleg, ha a megrendelő viszontlátja a kész weboldalban azt, amit legbelül elképzelt, vagy esetleg elképzelni sem tudott.

És ez a legfontosabb, az ügyfél elégedettsége, ez a hajtóerőm. Mindent elkövetek, hogy a honlapjaim tükrözzék azt, amit a tulajdonosaik mutatni akarnak magukból, a vállalkozásukból, a termékeikből.

Női megérzés, anyai ösztön, pedagógia – ez mind segít abban, hogy jól együttműködjek másokkal, megértsem a kívánságaikat, problémáikat, és segítsek nekik kitalálni olyasmit is, amire addig nem is gondoltak.

Mert mindenkinek kell egy honlap, de ha nem elég egy “akármilyenisjólesz”, akkor keress meg, és együtt elkészítjük a tökéleteset!

Willemi webdesign - honlapkészítés, szövegírás, grafikai elemek

© 2019 - 2020 | www.willemi.hu | hello@willemi.hu | +36 20 497 1455 | Adatkezelés