Egy lány a monitor mögött

Czinka Bernadett vagyok, eredendően tanár, de sokáig voltam irodavezető, majd még tovább gyesen lévő anyuka. Most pedig itt vagyok, a monitor mögött, és weboldalakat készítek. Handmade.

A munka is lehet:

mánia, szenvedély, szerelem

Sokan, hozzám hasonlóan, elindulnak egy úton, ami végül nem vezet sehová, vagy legalábbis nem okoz örömet. Én szerencsés vagyok, mert eljutottam oda, ami számomra több, mint munka – szenvedély!

Mikor egy rövidebb – hosszabb folyamat után a teljesen üres vászonra felkerül a “műalkotás”, az csodálatos érzés! Főleg, ha a megrendelő viszontlátja a kész weboldalban azt, amit legbelül elképzelt, vagy esetleg elképzelni sem tudott.

Az ügyfél elégedettsége a hajtóerőm. Mindent elkövetek, hogy a honlapjaim tükrözzék azt, amit a tulajdonosaik mutatni akarnak magukból, a vállalkozásukból, a termékeikből.

Női megérzés, anyai ösztön, pedagógia – ez mind segít abban, hogy jól együttműködjek másokkal, megértsem a kívánságaikat, problémáikat, és segítsek nekik kitalálni olyasmit is, amire addig nem is gondoltak.

Mert mindenkinek kell egy honlap, de ha nem elég egy “akármilyenisjólesz”, akkor keress meg, és együtt elkészítjük a tökéleteset!

Willemi Webdesign és Kreatív Ügynökség

webdesign - honlapkészítés - szövegírás - grafikai munkák - videós tartalmak

Czinka Bernadett © 2019 - 2021 | www.willemi.hu | hello@willemi.hu | +36 20 497 1455 | Adatkezelés